top of page

ATA Sympathisanten

ATA heeft een brede ledenbasis, handelend in een ruim activiteitendomein, maar we hebben ook een aantal vrienden die geen deelnemend lid (meer) zijn maar wel op een constructieve manier continu samenwerken met onze vereniging.

Wij stellen graag de ATA Sympathisanten aan u voor.

 

Lokale_Unizo_Aartselaar_aangepast.jpg
UNIZO AARTSELAAR

Uiteraard kent u UNIZO... Als Unie van Zelfstandige Ondernemers vertegenwoordigen wij meer dan 100.000 ondernemers, zelfstandigen, KMO's en vrije beroepen in Vlaanderen en Brussel, in alle sectoren. De lokale vereniging behartigt de belangen van de ondernemers in deze regio en organiseert verschillende netwerkmomenten, keynotes en actuasessies.

www.unizo-aartselaar.be

HIW.png
HIW - Handel & Industrie Werkt

HIW, een ijzersterk netwerk van ondernemers uit Wilrijk en Aartselaar. Deze bedrijvenvereniging werd opgericht in 1977 en is sindsdien uitgegroeid tot een volwaardige gesprekspartner tussen de bedrijven en de officiële instanties.De missie van HIW is om ondernemers uit Wilrijk en Aartselaar te verbinden, te verdedigen en te informeren.

www.hiw.be

Voka_logo.png
VOKA Antwerpen-Waasland

Voka, het Vlaams netwerk van ondernemingen, vertegenwoordigt de belangen van ondernemingen tot op het hoogste niveau. Zij zorgen we voor een optimaal kader om vrij en succesvol te kunnen ondernemen en groeien. Voka gelooft immers in ondernemerschap dat de hele maatschappij vooruithelpt. Voka steekt vaart in welvaart, voor het welzijn van iedereen.

www.voka.be/antwerpen-waasland

Dantha (1).jpg
DANTHA PHOTOGRAPHY

Spontane moderne fotografie waar mensen centraal staan. 

Wij zijn Danny en Thalia, twee gepassioneerde fotografen uit Boom. Sinds 2015 hebben we van onze passie en hobby ons beroep gemaakt.

bottom of page