top of page

Winnaar ATA Shopping Surprise - april 2017


Proficiat aan mevrouw Jeurissen uit Aartselaar, zij wint de eerste ATA Shopping Surprise: een mand vol geschenken en waardebonnen van de ATA handelaars waarvan de geschatte waarde meer dan 500 Euro bedraagt!

Gisterenavond waren we bij mevrouw Jeurissen te gast voor de overhandiging van deze mooie prijs.

Ze was zeer verrast "want ze had nog nooit iets gewonnen" en ging diezelfde avond de inhoud van de mand ontdekken samen met haar zoon.

Onze ATA Shopping Surprise bevat in totaal 28 geschenken/waardebonnen van volgende handelaars in onze gemeente: AD Delhaize - Beauty Lounge - Bee Mine - Bloemen Beukeleers - Brood en Banket Coolens - Brood en Banket Vanessa - Fashion Boetiek - Follie - Graffity WoMen - Hairstyle Juve - Jamico - Keurslager Claus - Lady Lord - Leonidas Le Chocolat - · Optiek Van Avondt - Optiek Van Grootven - Orlina Juwelen - Plettinx Lingerie - Schoonheidsinstituut Ingrid - · Standaard Boekhandel - Tess Damesboetiek - the-vaporium.be - Vera Vanderheyden Juwelen - Vino Santi - Vishandel Derijck - Frituur Ambiorix - Frituur Baboulette - La FreCha

Begin juni trekken we de winnaar voor de maand mei, misschien ben jij er dan bij?


123 weergaven
bottom of page