top of page

ATA Shopping Surprise - winnaar augustus


Proficiat aan de heer en mevrouw De Groof-Luyten uit Aartselaar, zij wonnen de ATA Shopping Surprise van de maand augustus: een mand vol geschenken en waardebonnen van de ATA handelaars met een waarde van meer dan 500 Euro!

Onze ATA Shopping Surprise bevat in totaal 28 geschenken/waardebonnen van volgende handelaars in onze gemeente:

AD Delhaize - Beauty Lounge - Bee Mine - Bloemen Beukeleers - Brood en Banket Coolens - Brood en Banket Vanessa - Fashion Boetiek - Follie - Graffity WoMen - Hairstyle Juve - Jamico - Keurslager Claus - Lady Lord - Leonidas Le Chocolat - · Optiek Van Avondt - Optiek Van Grootven - Orlina Juwelen - Plettinx Lingerie - Schoonheidsinstituut Ingrid - · Standaard Boekhandel - Tess Damesboetiek - the-vaporium.be - Vera Vanderheyden Juwelen - Vino Santi - Vishandel Derijck - Frituur Ambiorix - Frituur Baboulette - La FreCha

Binnenkort trekken we de winnaar voor de maand september.

Spaar mee deze maand en misschien ben jij wel de volgende winnaar!


59 weergaven
bottom of page