top of page

ATA Shopping Surprise - winnaars september en oktober


Proficiat aan de familie Blockx en de heer Van der Wildt uit Aartselaar, zij wonnen de ATA Shopping Surprise van de maanden september en oktober: een mand vol geschenken en waardebonnen van de ATA handelaars met een waarde van meer dan 500 Euro!

Deze actie loopt tot eind november dus steek je volle kaarten nog zeker voor het einde van de maand in onze brievenbus!

Spaar mee deze maand en misschien ben jij wel de laatste winnaar van deze fantastische prijs!

Onze ATA Shopping Surprise bevat in totaal 28 geschenken/waardebonnen van volgende handelaars in onze gemeente:

AD Delhaize - Beauty Lounge - Bee Mine - Bloemen Beukeleers - Brood en Banket Coolens - Brood en Banket Vanessa - Fashion Boetiek - Follie - Graffity WoMen - Hairstyle Juve - Jamico - Keurslager Claus - Lady Lord - Leonidas Le Chocolat - · Optiek Van Avondt - Optiek Van Grootven - Orlina Juwelen - Plettinx Lingerie - Schoonheidsinstituut Ingrid - · Standaard Boekhandel - Tess Damesboetiek - the-vaporium.be - Vera Vanderheyden Juwelen - Vino Santi - Vishandel Derijck - Frituur Ambiorix - Frituur Baboulette - La FreCha


45 weergaven
bottom of page