top of page

ATA Herfsthappening 30 sep - 6 okt


De jaarlijkse ATA Herfsthappening start op maandag 30 september. Tot en met zondag 6 oktober leggen de ATA winkeliers de rode loper uit voor hun klanten en verwennen ze jullie met kortingen, geschenken en speciale acties. Kom gerust een glaasje of een koffietje drinken en laat je in de watten leggen door je favoriete handelaars.

ATA Lentehappening

Weekend van de Klant Het Weekend van de Klant vieren we op zaterdag 5 en zondag 6 oktober en ook in Aartselaar zetten we jullie graag in de bloemetjes. Op zondag 6 oktober organiseren de winkeliers samen met hun Horeca collega’s een tombola waarbij elke klant kans maakt op een etentje, pannenkoek, afhaalgerecht, aperitief of ontbijt.

#ikwinkelhierinaartselaar De ATA winkeliers sluiten aan bij de nationale UNIZO campagne om het winkelen bij de lokale handelaar te promoten. Om dit in de kijker te zetten, organiseren we tijdens de ATA Herfsthappening een nieuwe fotowedstrijd. Tussen 30 september en 6 oktober kun je een foto van jezelf (laten) nemen voor de speciale affiche in de vitrine van je favoriete winkel. Post deze selfie op Facebook met de hashtags #ikwinkelhierinaartselaar #ata #unizoaartselaar. De foto met de meeste likes wint ATA aankoopbons ter waarde van 100 Euro.

Winkelhieren, een initiatief van UNIZO


62 weergaven
bottom of page