top of page

Laatste winnaars ATA Shopping Surprise 2019!


De laatste winnaars van de ATA Shopping Surprise 2019 zijn mevrouw Luyckx en de heer Dooms, beide uit Aartselaar! Proficiat en we wensen jullie veel winkelplezier!

Wat is de ATA Shopping Surprise?

Van maart tot en met oktober 2019 kon u sparen voor de fantastische ATA Shopping Surprise van de maand. Deze grote cadeaumand bevatte elke maand waardevolle geschenken en waardebons van onze Shopping en Horeca Partners. De totale waarde van deze geschenkmand was meer dan 500 Euro.

In 2020 herhalen we deze actie.

De namen van alle deelnemende handelaars, foto's van de winnaars van 2017, 2018 en 2019 en het volledige spaarreglement te vinden op onze website of bij je favoriete Aartselaarse winkelier of horeca-uitbater.

Veel succes!


7 weergaven
bottom of page